Bonfiglioli-reductoren-kopen

✔ Gerenommeerde merken

✔ Revisie en service

✔ Persoonlijk afhalen en leveren van goederen

Bij ons kunt u Bonfiglioli reductoren kopen

Een reductor is een tandwielkast met een opgebouwde elektromotor waarmee het toerental kan worden aangepast. Een set tandwielen of wormwielsets zorgen ervoor dat de draairichting en het toerental wordt beïnvloed. Doorgaans wordt de reductor gebruikt om het aantal omwentelingen te reduceren. Wanneer u besluit reductoren van Bonfiglioli te kopen, haalt u een topmerk uit Spanje in huis.


De specialist om Bonfiglioli reductoren van te kopen

Afhankelijk van waar u uw reductor voor wilt gebruiken, vereist deze speciale eigenschappen. Wanneer u de reductor wilt inzetten in de voedsel- of farmaceutische industrie is het van groot belang dat deze gemakkelijk te reinigen zijn. Bij zware omstandigheden, zoals bij steenbrekers, is het van belang dat deze vooral stevig is. Wij assisteren u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw toepassing.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u interesse in het kopen van reductoren van Bonfiglioli? Wij hebben ook andere producten, zoals V-snaren en lagerblokken in huis. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor het onderhoud van uw reductorin onze werkplaats in Hillegom, bij Leiden? Wanneer u ons belt op 0252  53 16 22beantwoorden wij al uw vragen. U kunt ook een e-mail sturen naar sales@multispeeds.nlof uw vraag stellen via ons contactformulier.

 

 

     

      website: www.my-link.nl