Naaldlagers-kopen

✔ Gerenommeerde merken

✔ Revisie en service

✔ Persoonlijk afhalen en leveren van goederen
 

Bent u van plan om IKO naaldlagers te kopen? Multispeeds Aandrijftechniek heeft een breed assortiment van naaldlagers van topkwaliteit voor u in huis. Laat ons weten naar welke naaldlagers u op zoek bent en wij adviseren u voor de beste keuze.


Alles wat u moet weten over naaldlagers kopen

Naaldlagers zijn niet meer weg te denken als onderdeel voor draaiende elementen. Dit type lager heeft rolelementen die langer en dunner zijn dan de traditionele varianten, zoals bijvoorbeeld kogellagers. Door hun kleine formaat zijn naaldlagers uitermate geschikt voor kleine inbouwruimtes. Hoewel hun formaat wellicht anders doet vermoeden, hebben naaldlagers een groot draagvermogen. Daarnaast heeft een naaldlager een groot draagvermogen, kan deze hoge toerentallen aan en is deze gemakkelijk te monteren. Als de kleinste en lichtste rollagers wordt de naaldlader veel gebruikt in de auto-industrie, maar ook in compressoren en pompen, in draagbare elektrische gereedschappen en huishoudelijke apparatuur. De naaldlager is een breed inzetbaar stukje techniek, geschikt voor lagerblokken.

 

IKO naaldlagers kopen

IKO Nippon Thompson heeft meer dan 70 jaar ervaring in het produceren van hoge kwaliteit naaldlagers. IKO is een afkorting voor “innovation”, “know-how” en “originality”. Wanneer u besluit IKO naaldlagers te kopen, ziet u dat deze voorzien zijn van de gepatenteerde “C-Lube” technologie. Dit smeringssysteem is ingebouwd en houdt uw lagers 5 jaar of 20.000 kilometer onderhoudsvrij

Bel of e-mail ons

Overweegt u om IKO naaldlagers te kopen of heeft u vragen over ons assortiment lagers? U kunt ons bedrijf in Hillegom, bij Leiden, bellen op 0252  53 16 22of een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: sales@multispeeds.nl. Uw vraag kunt u ook stellen via het contactformulier.

 

     

      website: www.my-link.nl