Wormwielkasten leverancier

Uw wormwielkasten leverancier

Voor wormwielkasten van bekende merken, zoals Varvel, is Multispeeds Aandrijftechniek uw leverancier. Wij zorgen dat u hoogwaardige apparatuur betrouwbaar geleverd krijgt. De vierkante bouwvorm van de wormwielreductor maakt het een veel toe te passen product.


Voor wormwielkasten zijn wij uw leverancier

Een wormwielkast bestaat uit twee tandwielen: de worm en het wormwiel. De as van een van deze tandwielen staat loodrecht op de richting van de as van het andere tandwiel. De worm is schroefvormig en ligt op de tanden van het wormwiel. Het wormwiel komt in beweging wanneer de worm wordt aangedreven. De wormwielkast heeft, afhankelijk van de tanden of spiralen en het overbrengingsrendement, een zelfremmend vermogen: wanneer geprobeerd wordt het wormwiel aan te drijven, blokkeert het systeem en komt deze niet in beweging. Door de vierkante bouwvorm is de kast op verschillende machines van toepassing.

Uw adviseur voor wormwielkasten

Wij zijn leverancier van verschillende wormwielkasten, van een reductietrap tot combinatietandwielkasten. Daarnaast bestaat ons aanbod uit wormwielkasten van gerenommeerde merken als Varvel en merken als Bonfiglioli Riduttori. Het Italiaanse Varvel ontwerpt al sinds 1955 wormwielkasten in haar eigen fabrieken. Met onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht in Hillegom, bij Leiden, voor al uw vragen. Wij zorgen ervoor dat u de juiste wormwielkast krijgt. Wij denken hierbij ook aan andere zaken die u nodig heeft, zoals smeermiddel.

Stel uw vragen

Wij zijn de leverancier voor uw wormwielkasten, van Varvel of andere merken. Wilt u meer weten over onze prijzen, assortiment of heeft u vragen anderzijds? Bel naar 0252  53 16 22of stuur een e-mail naar het volgende adres: sales@multispeeds.nl. U kunt uw vraag over onze dienstenook stellen via het contactformulier.


      website: www.my-link.nl