Smeermiddelen

 

Van Addinol tot Shell, wij hebben de juiste smeermiddelen voor u in ons assortiment. Alles dat beweegt in uw machine zorgt voor wrijving en slijtage. Om dit verweer te minimaliseren, is het van belang dat u met smeermiddelen uw machine onderhoudt. Niet alleen hebben wij gerenommeerde merken in huis, maar wij geven u ook deskundig advies om het geschikte middel voor u te vinden.

 

Koop bij ons uw Addional smeermiddelen

Van een kogellager tot wormwielkast en van een naaldlager tot lagerblok; allemaal hebben zij bewegende onderdelen die gesmeerd moeten worden om er zo lang mogelijk gebruik van te maken. Bij Multispeeds Aandrijftechniek hebben wij gerenommeerde merken voor al uw toepassingen. Onze merken zijn:

  • Addinol
  • Kroon
  • Shell
  • Kluber

 

Advies op maat

In branches als de levensmiddelenindustrie, waar bij hoge temperaturen gewerkt wordt of wanneer de omgeving agressief is, is het voor uw machines van groot belang het juiste specifieke smeermiddel te kiezen, of het nu van Addinol, Shell of Kroon is. Omdat dit complex kan zijn, kunt u een beroep doen op onze jarenlange ervaring, zodat u zeker weet dat u krijgt wat nodig heeft. Is het onverhoopt te laat voor smeermiddel en zijn onderdelen van uw machine versleten? In onze werkplaats in Hillegom, bij Leiden, reviseren wij alle merken aandrijvingentot 1000 kilogram.

Stel uw vragen

Bent u op zoek naar smeermiddelen van Addinol of een van onze andere gerenommeerde merken? Of vraagt u zich af welk middel het beste is voor uw machines? Bel naar 0252  53 16 22of stuur een e-mail sturen naar sales@multispeeds.nl. U kunt uw vraag eveneens stellen via ons contactformulier.

 


 
Addinol smeermiddelen
      website: www.my-link.nl