INA-lagerblokken

✔ Gerenommeerde merken

✔ Revisie en service

✔ Persoonlijk afhalen en leveren van goederen
 

Multispeeds Aandrijftechniek is uw leverancier voor INA lagerblokken. Wij leveren een breed assortiment van het gerenommeerde merk Schaefler INA. Sinds 2017 heeft het Duitse bedrijf Schaefler hun motorsystemen onderbracht onder merknaam INA. Schaefler produceert met merken INA, FAG en LUK precisieproducten voor machines, apparatuur en voertuigen.


 

Wij zijn dé leverancier voor uw INA lagerblokken

Het lagerblok, of lagerhuis, zorgt voor minder wrijving bij onafhankelijke materialen. De spanlagers en behuizingen van INA zijn krachtige machine-elementen, klaar om gemonteerd te worden. De INA lagerblokken bestaan vooral uit een behuizing met een daarin gemonteerde spanlager. De bolvormige behuizingsboring en buitenring zijn op elkaar afgestemd. De lagerblokken kunnen gemakkelijk op de as worden vastgezet en zijn, gecombineerd met getrokken assen, simpel om te monteren. Door de meerdelig opgebouwde afdichtingen worden de INA lagerblokken beschermd tegen vuil en vocht, zelfs onder kritische of zware bedrijfsomstandigheden. Door het brede assortiment zijn lagerblokken voor tal van lagers te gebruiken, van kogellagers tot naaldlagers. Wij hebben de volgende lagerblokken voor u:

  • Flenslagerblokken (rond, vierkant, driehoekig of ovaal)
  • Spanlagerblokkken (met afwijkende vorm)
  • Staande lagerblokken (met rechte onderkant)

 

Bel ons voor uw lagerblokken

Heeft u interesse in onze lagerblokken en bent u benieuwd naar ons assortiment of de prijzen? Neem telefonisch contact met ons bedrijf in Hillegom (bij Leiden) op via 0252  53 16 22. U kunt ook een e-mail sturen naar sales@multispeeds.nlof uw vraag stellen via contactformulier.

 

     

      website: www.my-link.nl