SKF-kogellagers

✔ Gerenommeerde merken

✔ Revisie en service

✔ Persoonlijk afhalen en leveren van goederen
 

Multispeeds Aandrijftechniek uit Hillegom, bij Leiden, is dé gespecialiseerde leverancier voor SKF en FAG kogellagers. Lagers worden gebruikt voor het verlagen van wrijving tussen de verschillende bewegende onderdelen van een machine. Wanneer de machine een lineaire of roterende beweging moet maken, worden lagers gebruikt voor versoepeling. Het is van belang de juiste lager te kiezen omdat elk type lager zijn eigen specificaties heeft, afhankelijk van de toepassing waarvoor u het wilt gebruiken. Bij Multispeeds Aandrijftechniek bieden wij u kogellagers aan van hoogwaardige merken als SKF en FAG.

 


SKF kogellagers

Sinds 1907 draagt SKF Knowledge bij aan de ontwikkeling van de industriesector en het dagelijkse leven. SKF Knowledge zijn de experts op het gebied van ontwikkeling, ontwerp en de productie van kogellagers, afdichtingen en smeersystemen voor roterende apparatuur.

 

FAG kogellagers,

FAG is onderdeel van Schaeffler (UK) Ltd. Met de merken INA, FAG en LUK produceren zij precisieproducten voor machines, apparatuur en voertuigen. FAG biedt hoogwaardige, innovatieve kogellagers voor met name industriële toepassingen

 

Smeermiddelen voor het onderhoud van uw kogellagers

Het is belang dat u uw lagers smeert. Smeermiddelen zorgen dat de wrijving op uw kogellagers beperkt blijft, slijtage vermindert en daardoor langer mee gaan. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u het juiste advies geven voor de beste middelen voor uw lagers, afhankelijk van de toepassing en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw kogellagers zo lang mogelijk mee gaan.

 

     

Bestel uw kogellagers

Voor kogellagers van de gerenommeerde merken SKF en FAG zijn wij de aangewezen leverancier. Andere soorten lagers, zoals het wormwiel of naaldlagers, zijn eveneens bij ons beschikbaar. Wilt u informeren naar onze prijzen of ons assortiment? Bel dan naar 0252  53 16 22. U kunt ook een e-mail sturen naar sales@multispeeds.nlof uw vraag stellen via e-mailformulier.

 

      website: www.my-link.nl