Optibelt-v-snaren

✔ Gerenommeerde merken

✔ Revisie en service

✔ Persoonlijk afhalen en leveren van goederen

 

Wij zijn uw leverancier voor Optibelt V-snaren. Deze snaar dankt zijn naam aan zijn V-vormige uiterlijk. Deze v-snaren zijn riemen die door de krukas van de motor worden aangedreven, waarop deze de dynamo en de waterpomp aandrijft. Omdat dit een bewegend onderdeel is, is deze gevoelig voor slijtage. Een te slappe v-snaar leidt ertoe dat de dynamo, waterpomp, stuurbekrachtiging en airconditioning onvoldoende aangedreven worden. Dit gaat gepaard met het kenmerkende gierende geluid dat onder uw motorkap vandaan zal komen. Bij Multispeeds Aandrijftechniek hebben wij een ruim assortiment van Optibelt v-snaren voor u.

 


Kies voor Optibelt v-snaren

Optibelt is een Duits familiebedrijf (Höxter, Noordrijn-Westfalen) met 2300 medewerkers in dienst over de hele wereld. Optibelt is een gerenommeerd merk v-snaren van hoge kwaliteit. Dit betekent dat de snaren lange tijd mee gaan en weinig onderhoud nodig hebben. Als merk staat Optibelt niet alleen bekend om hun v-snaren, maar ook om hun tandriemen en schijven. De v-snaren van Optibelt worden niet alleen ontwikkeld voor gebruik in auto’s of trucks, maar is ook zeer geschikt voor elektromotoren. Hierbij is te denken aan centrifugaalpompen (een licht belaste aandrijving) tot puinbrekers en vermalers (zware belasting).


Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar V-snarenvan hoge kwaliteit? Wij zijn uw leverancier. Voor vragen over onze prijzen of assortiment, bel naar ons bedrijf in Hillegom, Bij Leiden, via 0252  53 16 22, stuur een e-mail naar sales@multispeeds.nlof stel uw vraag via ons contactformulier.

     

      website: www.my-link.nl