Nord-tandwielkasten

✔ Gerenommeerde merken

✔ Revisie en service

✔ Persoonlijk afhalen en leveren van goederen

 

Multispeeds Aandrijftechniek is uw partner voor Nord, Euronorm en SEW tandwielkasten. Wij leveren reductoren om het toerental van uw motor omlaag te brengen. Wij zetten onze jarenlange ervaring voor u in om u optimaal te helpen en er zeker van te zijn dat u de machine krijgt die u nodig heeft.

 


Nord, Euronorm of SEW tandwielkasten kunt u bij ons kopen

Een tandwielkast, ook wel reductor genoemd, heeft een set tandwielen of wormwielsets die ervoor zorgen dat de draairichting en het toerental van uw motor wordt beïnvloed. Meestal wordt de reductor gebruikt om het aantal omwentelingen te reduceren. Bij Multispeeds Aandrijftechniek bieden wij u gerenommeerde merken tandwielkasten aan zoals Nord, Euronorm en SEW.
 

Reductoren voor verschillende toepassingen

Stel ons op de hoogte van uw wensen en het gebruik dat u voor ogen heeft. Aan de hand hiervan kunnen wij de juiste reductor voor u vinden. Zo adviseren we bijvoorbeeld een reductor die makkelijk te reinigen is, wanneer deze voor de voedsel- of farmaceutische industrie wordt ingezet, of een die geschikt is voor zware omstandigheden, zoals bij steenbrekers.

 

Het onderhoud van uw tandwielkasten

Niet alleen kunt u bij ons uw tandwielkasten van Nord, Euronorm of SEW kopen, wij adviseren u in de beste hulpmiddelen, zoals smeermiddel, voor optimaal onderhoud van uw machine. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een revisie van uw tandwielkast, waarbij we de machine grondig inspecteren, schoonmaken en onderdelen vervangen waar dat nodig is. Dit is een goedkopere optie dan het aanschaffen van een volledig nieuwe tandwielkast, waarmee u bovendien de levensduur van uw machine enorm verlengt.

     

Bel ons voor al uw vragen

Bent u van plan om Nord, Euronorm of SEW tandwielkasten te kopen? Of heeft u vragen over ons assortiment of de prijzen? U kunt ons bedrijf in Hillegom, bij Leiden, bellen op 0252  53 16 22, of een e-mail sturen naar sales@multispeeds.nl. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier.

 

      website: www.my-link.nl