• Uw partner in aandrijftechniek
  • Totaal leverancier van aandrijfcomponenten
  • Revisies van alle merken
    electromotoren en reductoren
Projecten

Revisie en leveren V-snaar schijf

Bij  een extrusie machine was de V-snaar schijf tijdens demontage gebroken. Het gaat om een behoorlijk grote, Ø540 mm met 15 SPB V-snaar groeven,  niet in de handel leverbare schijf.

V-snaarschijf

sitewatches

Revisie opsteektandwielkast en menger-as

Bij een betonmortel centrale staat een installatie die restbeton weer moet scheiden in water, grind, zand en restproduct. De menger die hiervoor gebruikt wordt, heeft een opsteektandwielkast met een holle as van 100 mm. Het koppel dat hiermee overgebracht kan worden is 14.000Nm . Wij werden erbij geroepen omdat de as en de spie  die in de holle as, gaat uitgeslagen is waren. Ook zat er een scheur in de holle as.

 

Aandrijving beluchter waterzuivering

Revisie aandrijving beluchter waterzuivering.
Onlangs hebben wij een Flender tandwielkast met elektromotor gereviseerd.
Deze wordt gebruikt bij
Omega Seamaster Replica een waterzuiveringsinstallatie, hier zit een soort propeller aan die zorgt dat het water in beweging komt, zodat de bacteriën hun werk kunnen doen.

aanpassen aandrijving lasercleaner

Deze machine wordt gebruikt om keramische rasterwalsen te reinigen met behulp van een laser.  De laser cleaner staat in een vrachtauto zodat onze klant ter plaatse de walsen kan reinigen. De vraag was of wij de aandrijving op een andere plaats konden bouwen, en tevens de machine stabieler maken.

 

ventilator wasstraat

timepiecesale

Deze ventilator die gebruikt wordt in een wasinstallatie kwam bij ons binnen in een zeer slechte staat. Oxidatie, afgebroken bouten, vastzittende lagers,vocht in wikkelingen enz. Omdat dit dure en speciale ventilatoren zijn reviseren wij deze veel voor een van onze klanten. Ook passen wij tijdens revisie de as-afdichting aan en plaatsen speciale lagers waardoor na deze revisie de standtijd veel langer is.

 

gebolleerde assen

Vandaag twee nieuwe op maat gemaakte aandrijftrommels geleverd voor een opvoerband. Speciaal aan deze trommels is dat ze “gebolleerd “ zijn dat wil zeggen dat de trommel in het midden iets dikker is dan aan de uiteinden. Dit zorgt ervoor dat de aandrijfband in het midden van de trommel blijft.

 

Takels plaatsen

Voor een relatie van ons hebben we een takel ontworpen, volgens zijn specificaties. De takel hebben we gebouwd en geplaatst bij de klant.

Betoncentrale

Voor een betoncentrale van een relatie van ons hebben wij de aandrijvingen van de betonmixer gereviseerd. Dit omdat nieuwe reductoren niet meer 1:1 te leveren waren.